Comanda și livrarea produselor

​Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil. Termenul de procesare a comenzii este de 1-5 zile lucrătoare. Termenul de livrare al produselor este între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier). În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi, exceptând perioada promoțiilor.

​De regulă, comenzile plasate în zilele lucrătoare înainte de ora 14:00, vom încerca să le procesăm în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare și vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Aceasta înseamnă că vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Livrarea produselor este asigurată de către firma de curierat SameDay.

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, de locația unde se face livrarea și greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor

în perioada sărbătorilor este posibilă o prelungire a timpului normal de livrare din cauza programului firmelor de curierat și a volumului mare de comenzi. Procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 3 și 10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data înregistrării comenzii.