Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.instoc.ro

 

1. Definiții

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni vor avea, daca din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MARCI ÎNREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale Autogreentech SRL, partenerilor și producătorilor.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând Autogreentech SRL, care se afla la adresa www.instoc.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către Autogreentech SRL.

Autogreentech SRL: reprezintă societatea Autogreentech SRL, cu sediul în strada Gârleni, nr.5, Bl. C72, Ap. 39, Sector 6, București, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J40/11450/2018 și având Codul Unic de Înregistrare 39731359.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare sau un vizitator al site-ului care a folosit modalitatea de comandă rapidă.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Autogreentech SRL.

 

 2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Autogreentech SRL, produsele comercializate de acesta, informații despre partenerii săi cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR, de regula, în mod gratuit.

2.3. Autogreentech SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra textelor ce apar pe SITE-ului, respectiv asupra design-ului și conținutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Autogreentech SRL, prevăzute de legislația în vigoare.

 

 3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obligă sa acceseze și sa utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

4. Limitarea răspunderii Autogreentech SRL.

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

Autogreentech SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. Informațiile privind specificații produselor pot fi verificate și pe site-urile respectivilor producători pentru clarificări.

4.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori, iar Autogreentech SRL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată. În cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

4.5. Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod datorită modificării caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabilă de către producători.

4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmează sa fie lansat si poate fi achiziționat înainte de lansare. Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare.

4.7. Autogreentech SRL își rezerva dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

4.8. Orice problemă cauzată de produsele și / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către UTILIZATOR.

5. Pierderi/Costuri suplimentare.

5.1. Autogreentech SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

5.2. Autogreentech SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5.3. Autogreentech SRL nu raspunde pentru defecțiuni tehnice ale rețelei/ echipamentelor ce aparțin operatorilor de telefonie mobilă/ procesatorului de plăți, altor parteneri și furnizori, etc.

6. Utilizarea browserului.

6.1 Autogreentech SRL garantează utilizarea optimă a Site-ului doar în browserele compatibile.

6.2 Eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea sunt reclamate în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

 7. Accesarea SITE-ului  www.instoc.ro

Accesarea site-ului implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor să fie păstrate si prelucrate de Autogreentech SRL. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maxima confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.